Overzicht

Wie zijn wij?

TM Pet Concepts is een service gerichte ontwikkelaar van innovatieve producten en concepten bestemd voor dieren.
TM Pet Concepts richt zich hierbij op zowel merkproducten  als “private label” producten. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Wat doen wij?

In het uitgebreide netwerk wordt steeds gezocht naar duurzame, natuurlijke en innovatieve grondstoffen en verpakkingen om invulling te geven aan uw concept. Wij ontzorgen fabrikanten, groothandels en retailbedrijven. Of het nu gaat om inkoop, verkoop, productontwikkeling, productie, verpakken of logistiek. Wij zijn u graag van dienst.  Een goede communicatie is hierbij een voorwaarde. Er wordt dan ook gewerkt volgens een beproefd systeem wat zorg draagt voor beschikbaarheid van informatie over de projecten en producten.
Onze flexibele dienstverlening maakt het voor een breed scala van klanten en relaties mogelijk om gezonde en veilige producten aan te kopen en op een unieke wijze aan te bieden aan de consument.

Waar?

Wij zijn gevestigd in Yerseke in het zuidwesten van Nederland in een goed bereikbaar en praktisch bedrijfspand.
Met de havens van Rotterdam en Antwerpen op een afstand van minder dan een uur, de ideale locatie voor een efficiënte wereldwijde distributie.

Geschiedenis

 • 2013

  November 2013 TM Pet Concepts wordt opgezet als werkmaatschappij van
  J.C Holding. Het doel van de onderneming
  is de verkoop van private label concepten voeding voor huisdieren.


 • 2015

  Per 1 oktober 2015 wordt TM Pet Concepts overgenomen door Cor Poppe.
  Op het zelfde moment wordt van Endy BV de verkoop en productie van Chinchilla badzand , hygiëne producten (kattenbakgeurverdrijvers en reinigers voor dierverblijven) en producten voor tuinvogels overgenomen en toegevoegd aan de activiteiten van TM Pet Concepts.
  Cor heeft in de afgelopen 12 jaar gewerkt als commercieel directeur voor Endy BV. Gedurende deze periode heeft hij kennis en ervaring opgedaan en heeft hij zijn netwerk opgebouwd.

Eigenaar

Cor Poppe

“Mijn persoonlijke drive is het ontwikkeling van innovatieve producten.
De markt is voortdurend in beweging waardoor kansen worden gecreëerd. Samen met onze huidige en nieuwe relaties werken aan de invulling van deze kansen is voor mij de ultieme uitdagingt”.